Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να εμπιστευτώ τις δημιουργίες σας?
Η μεγαλύτερη ικανοποίηση και επιβράβευση δεν είναι η συνεχόμενη αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας.  Δεν είναι αυτός ο σκοπός. Στον σκοπό μου πλησιάζω όταν θα δω την φωτογραφία μικρών φίλων του Plegmeno να "ποζάρουν" χαρούμενοι φορώντας κάτι που εγώ, με τα δικά μου χέρια και τόση αγάπη, κόπο και μεράκι δημιούργησα. Στα ζεστά και κολακευτικά σχόλια των πελατών του "Plegmeno" οι οποίοι μας μεταφέρουν την χαρά τους που μου εμπιστεύτηκαν κάτι το οποίο οι ίδιοι ή κοντινά αγαπημένα τους πρόσωπα φόρεσαν.  Το κάθε μοναδικό πλεκτό που ετοιμάζω, θεωρώ ότι είναι πετυχημένο μόνο την στιγμή που θα το δώ να πλαισιώνεται από ένα τέτοιο χαμόγελο.
Αυτά τα χαμόγελα καλούμαι να αυξήσω, αυτά τα χαμόγελα καλείστε να εμπιστευτείτε ...

 
Σε ποιες περιοχές μπορείτε να αποστείλετε παραγγελίες και ποια τα έξοδα ?
Παραγγελίες εκτελούνται προς όλη την Ελληνική επικράτεια αλλά και σε όλο τον κόσμο.
Για όλες τις παραγγελίες εντός της χώρας, δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής! (0€)


Είναι για δώρο.  Μπορείτε να ετοιμάσετε την παραγγελία σε συσκευασία δώρου?
Μια ξεχωριστή ενότητα στην οποία έδωσα ιδιαίτερο βάρος, είναι η δυνατότητα που δίνεται στους πελάτες του Plegmeno να ξεχωρίσουν δωρίζοντας σε αγαπημένα τους πρόσωπα μοναδικά χειροποίητα πλεκτά, μέσα σε πολύ όμορφες και εντυπωσιακές συσκευασίες. Μπορείτε στην φόρμα παραγγελίας να αφήσετε σχόλιο πως η παραγγελία σας προορίζεται για δώρο, και το δέμα να αποσταλεί μέσα σε γιορτινή συσκευασία. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να εισάγετε στα σχόλια, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, το κείμενο (ευχές) που θέλετε να μεταφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εγώ με την σειρά μου θα τυπώσει τις ευχές σας σε μια γιορτινή ευχετήρια κάρτα, ανάλογα με την περίσταση. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε το δώρο να αποσταλεί απ' ευθείας στο άτομο που θα μου υποδείξετε, καθώς και την ακριβή ημερομηνία που επιθυμείτε να γίνει η παράδοση (κατάλληλο για ονομαστικές εορτές-επετείους, γεννητούρια κ.ο.κ)


Υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας?

Δεν υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας. Μπορείτε να παραγγείλετε οτιδήποτε θελήσετε χωρίς να σκέφτεστε πως πρέπει να φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο ποσό (όπως συμβαίνει στα περισσότερα e-shop καταστήματα) 


Πως μπορώ να ξέρω πριν παραγγείλω, πότε θα είναι έτοιμη η παραγγελία μου?
Η δημιουργία χειροποίητων πλεκτών απαιτεί μεράκι,αγάπη, γνώση και σίγουρα στις περισσότερες των περιπτώσεων αρκετό χρόνο. Για τα τρία πρώτα οι πελάτες του Plegmeno μπορούν  να σας εγγυηθούν. Για τον χρόνο, καθώς θεωρώ σωστό από την μεριά μου ο πελάτης πριν παραγγείλει να μπορεί να γνωρίζει κατά προσέγγιση πότε θα μπορεί να έχει στα χέρια του το χειροποίητο πλεκτό που τον ενδιαφέρει, στο menu "Πληροφορίες - Χρονικός προσδιορισμός δημιουργιών"μπορεί να ενημερωθεί άμεσα επ' αυτού.

Θέλετε να μάθετε τον χρόνο που θα χρειαστούμε για την δημιουργία της παραγγελία σας?

Παρακαλούμε κλικ εδώ. 


Μπορώ να παραγγείλω σε  διαστάσεις - χρώματα - νήματα της αρεσκείας μου?
Όλες οι δημιουργίες είναι 100% χειροποίητες. Ότι μου ζητήσετε θα δημιουργηθεί αποκλειστικά  και μόνο για εσάς. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να μου ζητήσετε οτιδήποτε βρείτε μέσα στο site και να το παραγγείλετε, είτε ακριβώς όπως το βλέπετε στις εικόνες ,είτε να προτείνετε οποιαδήποτε αλλαγή σε ότι έχει να κάνει με χρώματα - νήματα.

Και μην ξεχνάτε πως είτε πρόκειται για νεογέννητο, μικρό παιδί είτε ενήλικα,  μπορώ να δημιουργήσω για εσάς οποιοδήποτε μέγεθος-διάσταση μου υποδείξετε.    
Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι τα χρώματα που εμφανίζονται μπορεί να διαφέρουν από οθόνη σε οθόνη με τον ίδιο τρόπο που οι αποχρώσεις μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από παρτίδα σε παρτίδα.
 
Μπορώ να επιστρέψω-αλλάξω την παραγγελία που μου στείλατε?
Φυσικά και μπορείτε (εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής). Μοναδική προϋπόθεση είναι να με ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με e-mail, για τον λόγο της επιστροφής και να επιλέξετε εκ νέου το πλεκτό που σας ενδιαφέρει. Πολύ σημαντικό το προϊόν που επιστρέφετε να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία. Επίσης μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία πριν την δημιουργία της.

Μην ξεχνάτε πως ότι παραγγέλνετε δεν υπάρχει σε stock, το κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και δημιουργείται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες-επιθυμίες. 


Χρονικός προσδιορισμός δημιουργιών

Η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη....

Εάν θέλετε να έχετε μια πρώτη εικόνα για τον χρόνο που θα χρειαστώ

για να δημιουργήσω την παραγγελία σας 

παρακαλώ κάνετε κλικ ΕΔΩ


Δωρεάν μεταφορικά

×

Δωρεάν μεταφορικά

0€ έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες

Παρά το υψηλό κόστος αυτής της υπηρεσίας στην χώρα μας (παράδοση στην πόρτα σας με courier)  
έχω επιλέξει να καλύπτω εξ' ολοκλήρου τα έξοδα αποστολής που προκύπτουν, ακόμα και αν κάποιες παραγγελίες αποστέλλονται σε νησιά ή σε δυσπρόσιτες περιοχές. 

Έτσι, για όλες τις παραγγελίες, ανεξαρτήτου ποσού δεν θα χρεωθείτε έξοδα αποστολής! (0€)
Συσκευασίες δώρου

×

Συσκευασίες δώρου

Καλαίσθητες συσκευασίες που θα ξεχωρίσουν

Εάν το χειροποίητο πλεκτό που μου παραγγείλατε θέλετε να το δωρίσετε, μπορείτε να μου το υποδείξετε, και εγώ με την σειρά μου

θα ετοιμάσω μια ξεχωριστή και καλαίσθητη συσκευασία δώρου, κάνοντας εσάς αλλά και το δώρο σας ακόμα πιο ξεχωριστό !!!

Επίσης μπορείτε να εισάγετε (στα "σχόλια" πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας) ευχετήριο κείμενο που αρμόζει στην περίπτωσή σας και εγώ θα την τυπώσω και θα την συμπεριλάβω στην συσκευασία. 

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε το δώρο σας να αποσταλεί απ' ευθείας από εμένα στο άτομο που θα

μου υποδείξετε,

καθώς και την ακριβή ημερομηνία που επιθυμείτε να γίνει η παράδοση (κατάλληλο

για ονομαστικές εορτές - επετείους - γεννητούρια κ.ο.κ).


Και όλα αυτά χωρίς καμία extra χρέωση!!


Δημιουργώ για εσάς.

×

Δημιουργώ για εσάς.

Σε διαστάσεις - νήματα - χρώματα της επιλογής σας

Όλα τα πλεκτά είναι 100% χειροποίητα. Ότι ζητήσετε θα δημιουργηθεί αποκλειστικά  και μόνο για εσάς, αυτό σημαίνει πως μπορείτε να μου ζητήσετε οτιδήποτε βρείτε μέσα στο site και να το παραγγείλετε, είτε ακριβώς όπως το βλέπετε στις εικόνες ,είτε να μου προτείνετε οποιαδήποτε αλλαγή σε ότι έχει να κάνει με χρώματα - νήματα.

Και μην ξεχνάτε πως είτε πρόκειται για νεογέννητο, μικρό παιδί είτε ενήλικα,  μπορώ να δημιουργήσω για εσάς οποιοδήποτε μέγεθος-διάσταση μου υποδείξετε.    


Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι τα χρώματα που εμφανίζονται μπορεί να διαφέρουν από οθόνη σε οθόνη με τον ίδιο τρόπο που οι αποχρώσεις μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από παρτίδα σε παρτίδα.

×